ΤΟΜΥ ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου: Παππούδες και γιαγιάδες θα επικοινωνούν μέσω… διαδικτύου, τέλος τα τηλέφωνα!

Καλά, οι παππούδες και οι γιαγιάδες για να πάνε στις ΤΟΜΥ, θα πρέπει να ξέρουν να παίζουν το διαδίκτυο στα δάχτυλά τους, να μπαίνουν στο ίντερνετ και να κάνουν διάφορες εργασίες, να κλείνουν ραντεβού στον γιατρό, να κάνουν τα ραντεβού για εξετάσεις κλπ! Κι αυτά όλα επειδή οι ΤΟΜΥ (τουλάχιστον στην περιοχή Ηρακλείου και Αλικαρνασσού αυτό συμβαίνει) ενημερώνουν τους υποψήφιους (εγγεγραμμένους) ασθενείς ότι πλέον δε θα μπορούν να επικοινωνούν με τους εκπροσώπους τους τηλεφωνικά!

Και θα πείτε, μπορούν να βάζουν κάποιο παιδί ή εγγόνι να κάνει τη διαδικτυακή εργασία οι παππούδες κι οι γιαγιάδες. Σωστά. Αλλά αν δεν υπάρχει ή δεν υπάρχει τη στιγμή που το χρειάζονται; Τι θα κάνουν οι ηλικιωμένοι;

Κι είναι και το άλλο: είσαι για παράδειγμα ασθματικός, αν σου γράψει τα φάρμακα ο πνευμονολόγος της ΤΟΜΥ, η συμμετοχή είναι μηδενική. Αν στα γράψει ο παθολόγος (της ΤΟΜΥ πάλι) δεν αναγνωρίζεσαι ως ασθματικός και πληρώνεις συμμετοχή 25% σε πανάκριβα, συνήθως, φάρμακα! Και γι αυτό ενημερώνουν οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας τους υποψήφιους ασθενείς!

Οι ΤΟΜΥ αποδείχτηκαν ένας εξαιρετικά χρήσιμος θεσμός που διαμόρφωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Με εκπτώσεις και αστερίσκους φαίνεται ότι κάποιοι τον οδηγούν σε αποδυνάμωση…

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΤΟΜΥ ευρύτερης περιοχής Ηρακλείου: Παππούδες και γιαγιάδες θα επικοινωνούν μέσω… διαδικτύου, τέλος τα τηλέφωνα!”

  1. Υγεία μόνο επί πληρωμή και αν

    Μια φορά πήγα στην ΤΟΜΥ και είπα πάω να φύγω από αυτό το άθλιο πτωχοκομείο, αν δεν έχω να πληρώσω για υγεία καλύτερα να μην έχω υγεία. Είχανε εκεί στη γραμματεία μια κοπελίτσα άσχετη που απλά σου έλεγε δεν ξέρω τίποτα έλα άλλη μέρα. Ντροπή στο σύστημα Μητσοτάκη για τον εξευτελισμό του σπουδαιότερου δημοσίου αγαθού.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί